Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Πρόγραμμα εξ΄ αποστάσεως Επιμόρφωσης (eLearning)/ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» / Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής Ιατρικής Σ

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στους παρακάτω συνδέσμους https://www.healthgenetics.cce.uoa.gr/https://site.cce.uoa.gr/courses-detailed/1036 και στο email: [email protected] μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τον 3ο κύκλο του προγράμματος Εξ’αποστάσεως Επιμόρφωσης (eLearning) “Βασικές Aρχές Ιατρικής Γενετικής και Γονιδιωματικής στην Υγεία”, το οποίο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ).

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και φιλοδοξεί να παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις γύρω από τις συνεχώς εξελισσόμενες εφαρμογές της Ιατρικής Γενετικής και Γονιδιωματικής που εφαρμόζονται ευρέως σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας για τη διάγνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση των γενετικών νοσημάτων.

 

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες και οδηγεί στην απονομή πιστοποιητικού επιμόρφωσης.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2023.

Έως τις 10/10/2023 δίνεται η δυνατότητα προεγγραφής (early-bird registration), η οποία προσφέρει μερική απαλλαγή από τα τέλη παρακολούθησης ύψους 10%. 

Έναρξη προγράμματος 20/10/2023.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε την αφίσα του προγράμματος
 

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ της Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας (ΠΠΕ),

Η Πρόεδρος της ΠΠΕ
Ελευθερία Παπαδοπούλου

­

Παγκρήτια Παιδιατρική Εταιρεία

-, 71202, Ηράκλειο

This email was sent to [email protected]

You’ve received it because you’ve subscribed to our newsletter.