Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα « Επιμόρφωση Επαγγελματιών Υγείας για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών»

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Καλησπέρα σας,

Εκ μέρους του Σωματείου ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία διαδικτυακή ημερίδα που θα υλοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου και στόχο έχει να επιμορφώσει επαγγελματίες υγείας της περιοχής για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σωματικής κακοποίησης.

Η ημερίδα διοργανώνεται με την πολύτιμη συνδρομή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας κι εκπονείται από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο ακόλουθο link

https://projector-web.gr/everest/gr/eliza0203/registration

Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες.

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσατε να προωθήσετε την παρούσα ενημέρωση στα μέλη σας, ώστε να διαδοθεί το μήνυμά μας και όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες υγείας να συμμετάσχουν.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων,

 Ελίνα Κουτρομάνου

Υπεύθυνη Ιστοσελίδας & Social Media

 

ELIZA – Σωματείο Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού

Ερμού & Χριστοπούλου 2, Αθήνα 10563

+30 2103231704, +30 698 9588878

[email protected]

www.eliza.org.gr

 

View this email in your browser
Η Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ και το Σωματείο ΕΛΙΖΑ διοργανώνουν το 5ο webinar με στόχο την εκπαίδευση Επαγγελματιών για τη Διαχείριση Περιστατικών Παιδιών με υποψία σωματικής κακοποίησης, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.*

To webinar της Πάτρας διοργανώνεται με την πολύτιμη συνδρομή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

 

 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 13.00 – 16.00.

 

 

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

 

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.

Με την ολοκλήρωση του webinar, ο κάθε συμμετέχοντας εφόσον έχει συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια (pre &post) θα μπορεί να κατεβάσει τη βεβαίωση παρακολούθησης απο την πλατφόρμα.

Πατώντας στο παρακάτω κουμπί εγγραφής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

 

 

Σύνδεσμος εγγραφής

https://projector-web.gr/everest/gr/eliza0203/registration

Το webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας , για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του Webinar «Επιμόρφωση Επαγγελματιών Υγείας για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών» εισέρχεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία εισόδου :

E-mail : το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας
Κωδικός : τη λέξη eliza

Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EVENT» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ».

 

 

Παρακαλούμε μέχρι την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 11:00 π.μ, όπως συμπληρώσετε το παρακάτω pre-seminar ερωτηματολόγιο. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το post-seminar ερωτηματολόγιο εκ νέου, ώστε να αξιολογηθεί η αλλαγή στη γνώση και στάση σας και κατόπιν να κάνετε λήψη της βεβαίωση συμμετοχής. Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε θα αξιοποιηθούν για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και δεν πρόκειται να γίνει καμία συσχέτιση των προσωπικών σας στοιχείων με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

Pre Ερωτηματολόγιο
Post Ερωτηματολόγιο

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος

 

 

Φορέας Υλοποίησης

 

 

Σε συνεργασία

 

 

 

 

 

Γραμματεία Σεμιναρίου

 

Everest Travel & Congresses
Λυκούργου 14-16 , 10552 , Αθήνα
τηλ: 2103249242 – 6949129874
email: [email protected]

 

 

*Το webinar αποτελεί δράση του έργου “Κύκλος Υπερασπιστών των Δικαιωμάτων των Παιδιών” που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.
Περισσότερες πληροφορίες: www.activecitizensfund.gr

 

Copyright © 2022 Everest Travel & Congresses, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Όπως ίσως γνωρίζετε, από 25.05.2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος γενικός κανονισμός προσωπικών δεδομένων (GDPR). Στόχος του Everest Travel & Congresses, ως υπευθύνου επεξεργασίας, αποτελεί η διαφύλαξη και προστασία των δεδομένων σας (διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), τα οποία η εταιρία τηρεί προαιρετικά και όσο διαρκεί η συγκατάθεσή σας για την τήρησή τους, με σκοπό την αποστολή ηλεκτρονικών ενημερώσεων (newsletter) που αφορούν αποκλειστικά σε συνέδρια και εκδηλώσεις.
Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο ενάντια στην συγκατάθεση και τη σύμφωνη γνώμη σας.
Αν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημέρωση για συνέδρια συναφούς θεματολογίας με την ειδικότητά σας, μπορείτε να κάνετε απεγγραφή από τη σχετική λίστα, κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στο παρόν μήνυμα.

Our mailing address is:

Everest Travel & Congresses

14-16 Lykourgou

Athens10552

Greece

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.