Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

6η Επιστημονική Συνάντηση Λειτουργικής Ουρολογίας, 8-9 Δεκεμβρίου 2023, Cotsen Hall, Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Αθήνα.

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη τιμή και χαρά σας προσκαλώ στην 6η Επιστημονική Συνάντηση Λειτουργικής Ουρολογίας με θέμα: «Τρέχουσες Εξελίξεις στη Δυσλειτουργία του Κατώτερου Ουροποιητικού», που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Δεκεμβρίου 2023 στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη Αθηνών.
Μετά την επιτυχία των προηγούμενων ημερίδων Νευρο-ουρολογίας αλλά και την ευρεία απήχηση και στήριξη της περσινής, 5ης Συνάντησης Λειτουργικής Ουρολογίας, από την ουρολογική κοινότητα, αισθανόμαστε την ανάγκη να συνεχίσουμε με τη διοργάνωση της φετινής διήμερης Συνάντησης προβάλλοντας τις Τρέχουσες Εξελίξεις στη Δυσλειτουργία του Κατώτερου Ουροποιητικού Συστήματος.
Στο πλαίσιο της διημερίδας περιλαμβάνεται σεμινάριο Ουροδυναμικής με θεωρητικό και πρακτικό μέρος, στοχεύοντας στην εξοικείωση των νεότερων κυρίως συναδέλφων με την Ουροδυναμική που κατέχει θεμελιώδη και αναντικατάστατη θέση στη διαγνωστική προσέγγιση της Δυσλειτουργίας του Κατώτερου Ουροποιητικού. Επιπρόσθετα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται σεμινάριο Νευρο-ουρολογίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη των βασικών αρχών της Νευρογενούς Δυσλειτουργίας του Κατώτερου Ουροποιητικού και στη στρατηγική αντιμετώπισής τους. Η ακράτεια των ούρων σε όλες τις μορφές της αλλά και η υπολειτουργική κύστη είναι μόνο μερικές από τις πτυχές που θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε σε αυτήν τη Συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα στον φιλόξενο ακαδημαϊκό χώρο της «Γενναδείου Βιβλιοθήκης», στην Αθήνα, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023. Η διημερίδα θα κλείσει με το διεπιστημονικό στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Οι Ιατρικές ειδικότητες στην υπηρεσία ενός «ασθενοκεντρικού» μοντέλου αντιμετώπισης των διαταραχών του κατώτερου ουροποιητικού», καθώς θεωρούμε ότι η δημιουργία διεπιστημονικών ομάδων είναι απαραίτητη στην ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Συνάντησης, να καταθέσετε τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας, να μοιραστείτε την κλινική σας εμπειρία και μέσα από μια διαδραστική διαδικασία να συμπορευθούμε στην αναζήτηση της γνώσης και της αποτελεσματικότερης ιατρικής πρακτικής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επιστημονική Συνάντηση  είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.globalevents.gr
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή σας.
Μετά τιμής,
Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης
Διευθυντής ΕΣΥ Υπεύθυνος Ουρολογικού, Ανδρολογικού και Ιατρείου Νευροουρολογίας & Ακράτειας
Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης
Γραμματεία Επιστημονικής Συνάντησης
Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
Senior Project Manager

Τηλ: 210 3250260
Email: [email protected]

GLOBAL EVENTS
Σταδίου 50 Α, Πυλαία,55534 Θεσσαλονίκη
Tel.:(+30) 2310 247743 | 2310 247745
E-mail: [email protected]
Βαλέστρα 2 & Λεωφ. A. Συγγρού 168, 17671 Καλλιθέα, Αθήνα
Tel.:(+30) 210 3250260 | 211 1825814
E-mail: [email protected]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube