Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη ΜΓ | 27-29/9 | Ηράκλειο Κρήτης

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, που θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι πλούσια και καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα των επίκαιρων θεμάτων στην καθημερινή χρήση της υπερηχογραφίας – που αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο του σύγχρονου Μαιευτήρα Γυναικολόγου. Δίδεται έμφαση στην παρουσίαση των κατευθυντήριων οδηγιών, στη συζήτηση επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων καλής κλινικής πράξης, και στην αποτελεσματική αξιοποίηση και εφαρμογή της κλινικής έρευνας και των επιτευγμάτων της Γενετικής. Οι νεότεροι συνάδελφοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, να συζητήσουν με ειδικούς ενδιαφέροντα περιστατικά, αλλά και να παρουσιάσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα.
Οι καλύτερες ανακοινώσεις θα βραβευθούν, ενώ το σύνολο τους θα δημοσιευθεί στο αγγλόφωνο περιοδικό της εταιρείας μας Obstetric & Gynecological Imaging.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα διεξαχθούν στο τριήμερο του συνεδρίου αφορούν την εμβρυική ανάπτυξη & Doppler υπερηχογραφία, τη γυναικολογική υπερηχογραφία καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπερηχογραφίας OPUS. Τα εντατικά αυτά σεμινάρια αυτά αποτελούνται από θεωρητικό μέρος καθώς και πρακτική άσκηση, ενώ μετά από εξετάσεις θα δοθεί πιστοποίηση επιτυχούς παρακολούθησης.

Στο συνέδριο μας έχουν κληθεί να συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες από το διεθνή χώρο με πρωτοποριακή έρευνα σε όλο το φάσμα της υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία, στον σύγχρονο προγεννητικό έλεγχο, στην ιατρική του εμβρύου και στην διαχείριση κυήσεων υψηλού κινδύνου. Θα πλαισιώνονται δε από διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά και τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παροχής υγείας στον γυναικείο πληθυσμό της χώρας.

Η πάντα όμορφη και γοητευτική Κρήτη σας περιμένει τον Σεπτέμβρη!

Σταύρος Σηφάκης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων
στη Μαιευτική & Γυναικολογία

__________________

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

 

Με εκτίμηση,

Στέλλα Διακοπούλου

Key Account Manager