Σφακίων 32, Τ.Κ. 73134, Χανιά Κρήτης | Τηλ./Φαξ: 28210-56295 | email: [email protected] , [email protected]
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

7η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

7η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Αθήνα, 5 & 6 Μαρτίου 2016

 

 

Αγαπητέ Ιατρέ, Η αλήθεια είναι ότι αυτό που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό Σύστημα Υγείας αλλά και η χώρα γενικότερα είναι πρωτόγνωρο. Για όποια πρόκληση αντιμετωπίζετε, το κλειδί είναι η άμεση και γρήγορη ευελιξία και προσαρμοστικότητα που καλείστε να επιδεικνύετε συνεχώς, ενεργώντας ως επιχειρηματίες-επιστήμονες και… Φυσικά, δεν μπορείτε να αντιδράτε με την αμεσότητα και ταχύτητα που απαιτείται αν δεν είναι ξεκάθαρο το τι θέλετε! Ως Ιατρός, το 2016, υπάρχουν πολλές προσοδοφόρες ευκαιρίες για εσάς, αλλά τίποτα δεν θα δουλέψει αν δεν τις ανακαλύψετε και δεν τις συμπεριλάβετε στα πλάνα σας! Μέσω της ιστοσελίδας www.MedicalManage.gr  προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη με το να μειώσουμε τους προβληματισμούς σας και να παρέχουμε αποδεδειγμένα επιτυχημένες ιδέες, συμβουλές και επιχειρηματικά πλάνα για την ανάπτυξη του ιατρείου σας. Ελάτε να δείτε και να ακούσετε από ειδικούς της αγοράς, αλλά και συναδέλφους Ιατρούς που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στην 7η Διημερίδα και Έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ» 5 και 6 Μαρτίου 2016, στο Athens Metropolitan Expo, δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ H μεγαλύτερη σε 9.000 m2 και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική 7η Διημερίδα + Έκθεση  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ σκοπό έχει την επιμόρφωση των Ιατρών και των Φαρμακοποιών σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας. Η Συμμετοχή ΟΛΩΝ Είναι Δωρεάν! Απευθύνεται σε όλους τους Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ιατρείου και του Φαρμακείου. Επίσης, θα παρέχει την άμεση ευκαιρία στη Βιομηχανία, στο Εμπόριο, στη Διανομή και στους Παρόχους Υπηρεσιών να ενημερώσουν προσωπικά τους Ιατρούς και τους Φαρμακοποιούς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Την 1η εκδήλωση παρακολούθησαν 1.257, τη 2η 2.035, την 3η 2.375, την 4η πάνω από 3.000, την 5η πάνω απο 4.800, την 6η 5.974 και στην 7η περιμένουμε περισσότερους από 7.000 Ιατρούς και Φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

 

Η 7η Διημερίδα Έκθεση με 68 Ομιλητές, 27 Ομιλίες, 9 Στρογγυλά Τραπέζια και 4 Εργαστήρια θα επικεντρωθεί σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους Ιατρούς όσο και τους Φαρμακοποιούς.

 

Η Συμμετοχή Όλων Είναι ΔΩΡΕΑΝ με Δωρεάν Snacks, Parking, Garderobe, Χώρο για Παιδιά, Χώρο για Κατοικίδια, Έντυπο Διημερίδας, Τσάντα και Μπλοκ Σημειώσεων! Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Και μην ξεχνάτε… Αυτό που οι άλλοι αποκαλούν “κρίση” εμείς το βλέπουμε σαν μία πραγματική ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

 

Για τη Διευκόλυνσή σας στην Είσοδο Κάντε Τώρα την ONLINE ΕΓΓΡΑΦH Συμπληρώστε τη Φόρμα και θα Λάβετε τη Δωρεάν Ηλεκτρονική Κάρτα Εισόδου

Κατά τη Διάρκεια της Διημερίδας Συλλέγουμε Ιατροφαρμακευτικό Υλικό για Συνανθρώπους μας που το Χρειάζονται στα Περίπτερα των: Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της για παιδιά 1 – 8 ετών με πρωτότυπες δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της Διημερίδας!

Φέρτε τα Kατοικίδιά σας! Ειδικοί Χώροι για Κατοικίδια (Σκυλιά – Γάτες)

Θα Πραγματοποιηθεί στο:

Τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο εκθέσεων και συνεδρίων της Ελλάδας, που βρίσκεται δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”. 2′ από το Metro και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο του Αεροδρομίου, 30′ από το κέντρο της Αθήνας, 10′ από την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 20′ από την Αθήνας-Τρίπολης-Πάτρας και 40΄ από τα Λιμάνια. Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και επίσης από τον Σταθμό του Metro Κορωπί και τον Σταθμό του Metro & του Προαστιακού του Αεροδρομίου υπάρχουν δωρεάν Λεωφορεία προς τον Εκθεσιακό χώρο. Δείτε τις Αναλυτικές Λεπτομέρειες για την Πρόσβασή σας Ελάτε Μαζί μας στο  Ευχαριστούμε για την Υποστήριξη και τη Συνεργασία των πιο κάτω Εταιρειών, που Δραστηριοποιούνται στο Χώρο της Υγείας και Ενεργά Συμμετέχουν στην Επιμόρφωση των Φαρμακοποιών και των Ιατρών: Χορηγοί Επικοινωνίας:         

 

 

Λ. Αλίμου 34 – 174 55 ‘Αλιμος – Αθήνα Τ. 210 984 3274 – F. 211 800 5575 Copyright 2009 – 2016 © – All Rights Reserved Αξιοποιήστε τις 12 Υπηρεσίες μας

 

Share
Tweet
Forward

 

Aυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα των παραληπτών. Εάν το μήνυμα αυτό σας στάλθηκε κατά λάθος ή αν είσαστε στη πιο πάνω λίστα από λάθος ή αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον παρόμοια e-mail, σας παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί. Αυτό το μήνυμα σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής».

Διαγραφή από τη Λίστα    Αναθεώρηση Προφίλ