35ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής
Β’ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών
7 & 8 Νοεμβρίου 2015
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στο 35ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Β΄ Πανεπιστημιακής  Παιδιατρικής Κλινικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, στο Π. Ψυχικό.
 
Γνωστοί, αγαπητοί και έμπειροι ομιλητές με σοβαρό έργο στον χώρο τους θα προσπαθήσουν να μας μεταφέρουν νεότερες γνώσεις και πληροφορίες που επιβάλλουν αλλαγές σε παλαιότερες, εμπειρικές συνήθειες και πρακτικές. Στόχος είναι πάντα η άσκηση της Παιδιατρικής του σήμερα με βάση τις επιστημονικές αποδείξεις. Θα αναφερθούν οι πιο πρόσφατες γνώσεις σχετικά με την επίδραση διαφόρων παραγόντων και συμβαμάτων της νεογνικής και πρώιμης βρεφικής ηλικίας στην αύξηση του κινδύνου εκδήλωσης χρόνιων νοσημάτων. Θα παρουσιασθούν επίσης νεότερα δεδομένα σχετικά με την έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση συχνών παθήσεων αλλά και νοητικών ή ψυχικών διαταραχών, καθώς και  αυτών της συμπεριφοράς που όχι σπάνια εκδηλώνουν τα παιδιά και οι έφηβοι στις σύγχρονες κοινωνίες.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 7 μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης. Το περιεχόμενο των εισηγήσεων περιλαμβάνεται στο επίτομο τεύχος που θα διατεθεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη σημαντική αυτή φθινοπωρινή συνάντηση και ελπίζουμε ότι, με την ενεργό συμμετοχή σας στη συζήτηση, η εκδήλωση αυτή θα αποδειχθεί για όλους μας μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία.



Για να δείτε το πρόγραμμα παρακαλώ πατήστε εδώ

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρίζα Τσολιά
Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας
Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού"



Διοργάνωση - Πληροφορίες:
Everest Travel & Congresses
 (κος Αρβανίτης Δημήτρης)
Tel: 2103249242 (εσωτ. 2234)
Fax: 2103242395
Email: darvanitis@everesttravel.gr
Copyright © 2015 Everest travel & congresses, All rights reserved.